Corsica, Sardinië, Sicilië en Elba!

De grootste 2 zijn Sardinië, Sicilië. Elba is de kleinste, veel kleiner. Het enige Franse eiland van de 4 is Corsica. De hoogste is Sicilië door de 3300 meter hoge Etna. Mooie 2e is Corsica met z’n 2700 meter hoge Monte Cinto. Sardinië heel bescheiden, maar toch nog ruim 1800 meter. En het kleine Elba heeft toch nog een berg die maar liefst 1000 meter hoog is: de Monte Capanne.

Ook cultuur

Kortom het zijn bergachtige eilanden, waar vooral op Corsica natuur de hoofdrol speelt. Maar uiteraard is op op alle vier de eilanden ook cultuur te vinden. Met name natuurlijk Sicilië, maar onderschat de andere eilanden niet!

EilandenPlaza

Meer over deze vier eilanden vind je op eilandenplaza. Deze website heeft 4 plaza's (pagina's) gewijd aan de eilanden, daarnaast meerdere reisverslagen en algemene informatie als veerdiensten, accommodaties, reisorganisaties, vliegen, auto en camper huur enz. Een mooie start als je een keuze wilt maken betreft je vakantie en de eilanden wilt vergelijken.

Ervaar Corsica en/of Sardinië

Weet je al of je Corsica of Sardinië gaat worden dan zijn DE informatie websites voor deze eilanden: Corsica-Info.nl en Sardinie-info.nl, met heel veel informatie uit eigen ervaringen. Natuurlijk camping en accommodaties, maar ook bezienswaardigheden, klimaat enz.

Beleef Corsica

Wil je je verder oriënteren op Corsica dan is de website van ons reisboek Beleef Corsica ook wel een hele goede. Dit informatieve boek is 160 pagina dik en bevat meer dan 200 foto's. Losjes geschreven, veel leuk informatie en natuurlijk talloze bezienswaardigheden die we ook zelf gezien hebben!

Veerboot naar Corsica of Sardinië

Ga je met de veerboot naar Corsica en Sardinië dan is een bezoekje aan een van deze twee websites geen overbodige luxe en bovendien kun je er ook gelijk boeken. Je vindt er tips vóór het boeken maar ook de tips ná het boeken, alsmede voorbeeldberekeningen en een overzicht van de havens.

Webwinkel Corsica en Sardinië

Voor Corsica en Sardinië hebben we eigen producten ontwikkeld, met name op het gebied van kamperen! Neem eens een kijkje in onze webwinkel.

Kortom wil je naar een van deze eilanden, dan kun je op genoemde sites de info vinden voor een onvergetelijke vakantie!

 

 

 
Geersdesign | Plesmanlaan 107 | 2497 CE 's Gravenhage | Telefoon: + 31 (0) 6 360 729 15 | E-mail: info@geersdesign.nl
Bank: SWIFT/BIC:ABNANL2A | IBAN:NL52ABNA0563100435 | BTW nr .NL001249276B53 | KvK: 27354241