Home | Gratis Nieuwsbrief | Favorieten

Privacy Policy & AVG:


Europese Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG)

Geersdesign is verantwoordelijk voor de gegevens die binnen komen via de webwinkel van Corsicaensardinie-info.nl. En daarnaast nog een aantal websites, waar niets regulier te koop wordt aangeboden. Enkele website bieden de mogelijkheid je op een gratis nieuwsbrief te abonneren.

Mailwisseling:
Je kunt mij een mail sturen. Je adres wordt uitsluitend gebruikt om de mail te beantwoorden. De mail kan worden bewaard bij de providers: Antagonist, Hostingdiscounter, PCextreme en KPN die allen voldoen aan de wet AVG. Ook kan de mail worden bewaard in de persoonlijk mailboxen van Geersdesign op de beveiligde werkcomputers. Je kunt altijd vragen om het mailadres direct te verwijderen na beantwoording. In principe verwijder ik de mails/mailadressen nadat ik verwacht dat het bewaren van de mailwisseling geen zin meer heeft.  Mailhistorie is belangrijk, vooral als dit gaat om directe relaties van Geersdesign. Daarnaast is het zo dat Geersdesign nooit de zo verkregen e-mailadressen (of andere gegevens) zal verkopen of weggeven.

Verwerking alle betalingen en ontvangsten:
Het kas-, bankboek en andere boekhoudkundige zaken worden geregistreerd en verwerkt in het online en beveiligde boekhoudprogramma van MoneyMonk. Zowel credit- als debitfacturen, als mede correspondentie betreft de facturen worden bewaard op de beveiligde computers van Geersdesign zolang de wettelijke termijn vereist.

Webshop:
De webshop vraagt uitsluitend om gegevens die nodig zijn ter verkrijging van de te kopen goederen of diensten. Daarnaast zijn er mogelijk een aantal vrijwillige opties, die ingevuld kunnen worden ten einde het aankoopproces te bespoedigen of bij fouten te herstellen, zoals telefoonnummer.
Betalingen worden gedaan via bedrijven die daarvoor gecertificeerd zijn en voldoen aan de AVG, namelijk Mollie, Ideal, Creditcardbanken, Banken en Pay Pal.
Bestellingen worden verwerkt via de webwinkel van Corsicaensardinie-info.nl en de Wordpress plugins WooCommerce, MyParcel en Mollie, PostNL, Provider van de shop: Anatagonist. Daarnaast worden er ook bestellingen verwerkt via Bol.com.
Op de beveiligde werkcomputers van Geersdesign, zal een backup worden bewaard van de bestellingen zolang dit nodig is ivm met wettelijke belastingbetalingen.
De zo verkregen persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afdoen van de bestellingen en niet voor andere doeleinden. Ook worden ze niet doorgegeven, dan wel verkocht. We werken uitsluiten met partijen die voldoen aan de AVG norm.

Nieuwsbrief:
De nieuwsbrieven wordt verstuurd via https://enormail.eu/ Deze website voldoet aan de richtlijnen van de AVG. Aanmelden via een contactformulier en double optin. Dat wil zeggen dat je een inschrijving moet bevestigen na inschrijving. Het gaat om de websites Edelmetaal-Info, Geersdesign en Corsicaensardinie-info.nl en het Corsica-Prikbord met de onderliggende websites: Corsica-Info.nl, Sardinie-Info.nl en EilandenPlaza.nl.
De database van de abonnees is alleen voorhanden bij Enormail en aangezien Enormail voldoet aan de AVG, zijn deze gegevens veilig en worden niet verkocht of door derden gebruikt. Je kunt je gegevens altijd aanpassen of laten verwijderen. Oa via de verplichte uitschrijfmogelijkheid in de nieuwsbrief.

Sociale media:

Geersdesign beheert een forum: Corsica-Prikbord.nl
Mensen die lid willen worden/zijn van dit forum kunnen zich uitsluitend via double optin inschrijven. Dat wil zeggen dat je een inschrijving moet bevestigen na inschrijving. Het is altijd mogelijk je uit te schrijven en je gegevens te bekijken en of te wijzigen. Deze gegevens worden nooit aan derden verkocht of doorgegeven. De provider van dit forum is: PCextreme. Miocht inschrijving niet automatisch lukken, dan word je in ieder geval op de hoogte gebracht van inschrijving via een e-mail met wachtwoord en gebruikersnaam.

Geersdesign beheert een aantal twitter en facebook accounts. Dit is een passief gebeuren, dat wil zeggen dat er geen gegevens uit verzamelt worden. Er wordt uitsluitend informatie verstrekt.

Mocht de standaard manieren om uit te schrijven of te wijzigen niet lukken, stuur een mail naar info@geersdesign.nl en wij helpen je!

Geersdesign. Eigenaar: Wilbert Geers
Adres: Plesmanlaan 107 | 2497 CE 's Gravenhage
Telefoon: + 31 (0) 6 360 729 15
E-mail: info@geersdesign.nl
Bank: SWIFT/BIC:ABNANL2A | IBAN:NL52ABNA0563100435
BTW nr. NL001249276B53
KvK: 27354241
Website: http://www.geersdesign.nl/

 

Geersdesign beheert:
       

Eilanden-informatie-sites:

Eilanden plaza's:

 

Beleggingen-informatie-sites:

 

 

Auteur Boek Beleef Corsica:

 

Meer Geersdesign:

 

 
Geersdesign | Plesmanlaan 107 | 2497 CE 's Gravenhage | Telefoon: + 31 (0) 6 360 729 15 | E-mail: info@geersdesign.nl
Privacy Policy & AVG | Bank: SWIFT/BIC:ABNANL2A | IBAN:NL52ABNA0563100435 | BTW nr. NL001249276B53 | KvK: 27354241